top of page

DET SKER

Kommende projekter i Splyf

 

Efterårsprojekt

”Skuespilleren skal være forberedt, før han går på scenen”
 

Vi gentager succesen fra de sidste mange år og starter sæson 2019/2020 med et EFTERÅRSPROJEKT. Udgangspunktet er at man som skuespiller, skal være forberedt inden man står på scenen. På efterårsprojektet bliver du introduceret for forskellige teaterøvelser, sang og dans af dygtige undervisere.

 

Vi har allerede aftaler med professionelle såvel som autodidakte undervisere, men har også gjort plads til undervisningsgange med udgangspunkt i deltagerne på holdet, sådan vi kan finde den relevante og niveaumæssige undervisning.

  • Undervisere: Christina de Laurent, Julie Nielsen, MCH Musical m.fl. 

Praktisk information:

Øve dage: Onsdage klokken 18.00-21.00 (tiden kan varriere, alt efter om det er aarangement i 6Kanten eller ude af huset)
Opstart: august 2019
Pris: 350kr + medlemsskab
 

Tilmelding: 
Du kan tilmelde dig efterårsprojektet her

 

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til et af projekterne eller Splyf generelt kan du som altid kontakte bestyrelsen på kontaktsplyf@gmail.com 

 

Forestilings-/Musicallinje 

Hvad skal vi mon lave? 

Herning Kommune har valgt at opsige lejemålet på Herning Højskole, det er derfor uvist hvor vores prøver og forestilling skal spilles i 2020. Derfor er det endnu ikke besluttet hvilken eller hvilke forestillinger vi skal arbejde med i 2019/2020 - men lige meget hvad er vi sikre på vi får en fest! 

Som deltager på efterårsprojektet får du mulighed for at tilmelde dig forestillingsprojektet før alle aldre. 

I Splyf gør vi meget ud af, at der skal være plads til alle. Derfor vil der hver eneste år, være et projekt hvor alle kan være med uanset erfaring og ambitioner. 
Den eneste grænse vi har, er antal deltagere. 
 

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til et af projekterne eller Splyf generelt kan du som altid kontakte bestyrelsen på kontaktsplyf@gmail.com 

fælles.jpg
bottom of page