top of page

Forårsproduktion 2023

Annie Jr.

Produktionen:

Annie Jr. er en musical med alt hvad en helt traditionel musical skal indeholde. 
Der er en god historie, stærke karakterer, sange og danse som både er storslåede fællesnumre med masser af energi og solist numre med den helt rigtige inderlighed. 

Vi er lige nu i gang med prøverne i Huset no 7. Vi mødes hver onsdag - hvor vi danser, synger og øver de mange spillescener. Humøret er i top og ambitionerne høje, så vi sikre publikum en god oplevelse. 

Forestillingen bliver instrueret og ledet af Christina de Laurent. Hun har været en del af Splyf i ikke mindre end 20 år og arbejder professionelt med teater til hverdag på blandt andet Dansk Talentakademi i Holstebro. 

Foruden Christina, ledes produktionen af Julie Nielsen og en stærk bestyrelse. 

 

På produktionen Annie JR. ønsker vi at give de medvirkende en helt unik oplevelse og måske inspirere andre til at blive en del af foreningen. Vi vil sætte barren højt og sigte efter at lave en helt fantastisk forestilling, som udvikler de medvirkende dramatisk og giver publikum en uforglemmelig oplevelse. 
 

Praktisk information:

Forestillingens varighed:
Forestillingen var cirka 1,5time incl. pause 

Spilletider: 
Torsdag d. 22. juni klokken 19.00
Fredag d. 23. juni klokken 19.00
Lørdag d. 24. juni klokken 14.00

Spillested: 
Vi spiller i aulaen i Huset no7. 

Billetter: 
Du kan købe din billet via place2book i linket herunder. 
Det er også muligt at købe billetter i døren, men hvis du vil sikre dig en plads anbefaler vi du køber en billet hjemmefra.

 

Coverbillede af Annie Jr. .png
bottom of page