top of page

Om Splyf

Splyf er Hernings amatørteaterforening, som brænder for at tage udfordringen op på de skrå brædder.
Vi arbejder hårdt for at Splyf skal være stedet for alle unge der har interesse i teatret, uanset ambitionsniveau.
Med fokus på medlemmernes forskellige niveauer, ønsker og behov, bestræber vi os på at skabe den bedst tænkelige forening for børn og unge i Herning kommune.

I 2020 flyttede vi ind i Huset7 i Hernings kulturgård. Vi håber meget at blive en aktiv medspiller i byrummet og de mange kulturarrangementer der afholdes. 

 

I foreningen sætter vi hele tiden større kreative krav til os selv og medlemmerne, men det er stadig vigtig for os at der er plads til sjov og leg – det er den glade amatør, der gør et godt teater. Splyf er en teatergruppe med ambitioner, både fagligt og kreativt. Vi arbejder med teatret på flere niveauer og sætter en ære i at alle vore medlemmer, uanset fagligt niveau kan få en oplevelse, blive en erfaring rigere og blive en del af et helt unikt fællesskab. 

 

 

Galla 2018: Fjollebillede

Vi er stolte af at kunne være med til at sætte kulturen i højsæde i Herning og omegn. Og med støtte fra Herning Kommune arbejder vi på at kunne give kulturelle oplevelser - ikke kun til børn og unge, men også for voksne. 

Velkommen til nuværende medlemmer og velkommen til kommende. Velkommen til den trænede skuespiller og amatøren – velkommen til en helt ny og anderledes sæson i Splyf, hvor vi har fokus på medlemmerne og udviklingen! 

Christina de Laurent 
Formand,

bottom of page