top of page
Kopi af Design uden navn.png

Forårsproduktion 2024

Splyf kan med glæde præsentere forårsproduktionen: Oliver! jr. 

Bliv en del af vores unikke fællesskab og medvirk i vores hidtil største satsning – nemlig musicalen Oliver! Jr.
Vi har et begrænset antal pladser på holdet, så skynd dig at tilmelde dig.Du skal ikke kunne noget specielt eller have spillet teater før, for at komme med på holdet. Her er plads til udvikling både for nybegyndere og unge med sceneerfaring.

 

Vi øver i Huset no 7. Vi mødes hver onsdag - hvor vi danser, synger og øver de mange spillescener. Humøret er i top og ambitionerne høje, så vi sikre publikum en god oplevelse. 

Forestillingen bliver instrueret og ledet af Christina de Laurent. Hun har været en del af Splyf i ikke mindre end 20 år og arbejder professionelt med teater til hverdag på blandt andet Dansk Talentakademi i Holstebro. 

Foruden Christina, ledes produktionen af Julie Nielsen og en stærk bestyrelse. 

 

På produktionen Olvier! Jr.  ønsker vi at give de medvirkende en helt unik oplevelse og måske inspirere andre til at blive en del af foreningen. Vi vil sætte barren højt og sigte efter at lave en helt fantastisk forestilling, som udvikler de medvirkende dramatisk og giver publikum en uforglemmelig oplevelse. 
 

Praktisk information om deltagelse: 

Instruktør: Christina de Laurent
Projektassistent: Julie Nielsen
Opstart: : D. 10
. januar klokken 18.00-21.00
Prøveperiode: Vi mødes hver onsdag fra 18.00-21.00. Derudover vil der være ét par øveweekender og opløb, samt spilleperiode. Forestillingerne er i uge 26. 

bottom of page