top of page

De fortæller

 

Her på siden kan du læse hvad medlemmer fortæller om teaterforeningen Splyf. 

Pelle.jpg
Pelle Vium

ses på billedet som Pelle i rollen som Gavroche i "Hvordan laver man en musical", men det var faktisk ikke første gang man kunne opleve Pelle i den rolle. Han var også på scenen i MCH Musicals opsætning af Miserable som den tapre lille dreng. 


Hvad er det bedste i Splyf: 
Jeg har stor interesse for teater, og så er Splyf bare det bedste sted at være. Vi har et kanont kammeratskab og vi har det virkelig sjovt. Vi lærer en masse og så hygger vi os rigtig meget. Det er så fedt, at man bare skal være sig selv, og man er god nok som man er

Hvilken betydning har Splyf haft for dig:​
Jeg har fået nogen helt fantastiske venner, og jeg kan dyrke om interesse for skuespil og teater hele året. Det er mega fedt og jeg glæder mig hver gang til at komme

Carla.jpg
Carla Kastrup

ses på billedet i rollen som Katrine i opsætningen 'Hvordan laver man en musical'?
 

Hvorfor blev du medlem af Splyf:
Jeg var med i MCH Musicals produktion af Shrek, her lærte jeg formand Christina de Laurent at kende, og hørte om Splyf. Jeg ville gerne spille mere teater og bliv bedre til at spille - så derfor tilmeldte jeg mig Splyf. 
 

Hvilken betydning har Splyf haft for dig: 
Jeg elsker Splyf, helt klart fordi jeg ar fået mange virkelig gode venner og har udviklet mig både personligt og som skuespiller. I Splyf er der plads til alle og det er jeg virkelig glad for. Jeg ar lært en masse om improvisation, karakterarbejde og statur. Det har virkelig hjulpet mig meget. Fx da jeg var til audition på The Sound of Music i Silkeborg, her skulle jeg være sur og så brugte jeg det jeg har lært i Splyf om at spille sur uden det bliver udvendigt.  

.

signe d.jpg
stine.jpg
Signe Damsgaard

Startede til Splyf i efteråret 2017 på produktionen 'Bølle Bob'. Her havde hun debut i rollen som bondejokkeren. I den senste forestilling "Hvordan laver man en musical"? Kunne man opleve signe i rollen som Charley og som danser.  Hvorfra billedet er taget.  

Hvorfor blev du medlem af Splyf:

Jeg har altid vidst hvad Splyf er, da jeg har gået til noget andet teater da jeg var mindre. Her sagde vi altid "når jeg bliver stor, skal jeg gå til Splyf. Så da jeg blev gammel nok, startede jeg og jeg elsker det. Jeg elsker at udfordre mig selv og jeg har fået en masse fantastiske venner, jeg aldrig vil kunne undvære. 

Hvilken betydning har Splyf for dig:

Jeg er blevet en meget mere åben person og er meget bedre til at lære nye mennesker at kende. Det har Splyf helt klart hjulpet med. Jeg er også blevet meget bedre til at fremlægge i skolen, da man jo er vant til at stå på en scene foran mange mennesker, så det ligger på den måde naturligt for mig at fremlægge. Derudover er jeg også blevet bedre til at byde ind med mine ideer, når man får en opgave i skolen. 

Stine Andersen

Stine stod på scenen første gang i Splyf i år 2014 i stykket 'Den lille Prins'. Siden har hun været fast medlem og deltager på forestillingsholdene. På billedet ses hun i sin rolle som grib i Jungleloven. Efter endt efterskoleophold har Stine valgt at søge ind på Dansk Talentakademi for at forfølge sin passion for teatret, hun blev optaget og vil dimittere sommeren 2022. 

Stine fortæller:

Det bedste ved Splyf er helt klart alle de venskaber man får og alle de forskellige personigheder man møder. Der er plads til alle i Splyf og jeg elsker det. 

I Splyf har jeg fået en masse erfaring, vensker og opdragelse med mig på vejen. Til Splyf lærer man ikke kun om teater men også hvordan man omgås andre mennesker og det har jeg helt sikker brugt fremover. 

Liva.jpg
Liva Agergaard-Carlsen

Liva er ret ny i vores forening, men har allerede fået en masse oplevelser med i bagagen. 
På billedet ser du Liva spille klaver til vores juleoptræden på Vesterled Plejecenter i Herning. 
 

Liva fortæller:
Jeg havde en klassekammerat som fortalte mig hvad de lavede i Splyf imens de var igang med en produktion. Jeg fik billetter og synes det var en vild god forestilling og jeg ville så gerne være med . Det bedste ved Splyf er at man får rigtig mange venner, og at man lærer at stå på en scene foran andre. Jeg har fået en masse venner, som jeg vil have i lang tid. 

Hvilken betydning har Splyf haft:
Jeg har fået en masse venner, som jeg vil have rigtig længe .Før jeg startede til Splyf turde jeg ikke stå på scenen og tale eller synge. Men nu har jeg prøvet det hele og havde en solo i den sidste musical. 

bottom of page