DET SKER

Kommende projekter i Splyf

 

Efterårs produktion

”Fordi jeg siger det!" 
 

Så er der ikke længe til tæppet gør til vores forestilling "Fordi jeg siger det!" 
Den har været længe undervejs og med en del udskiftninger på holdet, premieren var planlagt til juni 2020, men grundet Covid-19 var det ikke muligt at gennemføre. 

En del af holdet skulle på efterskole og nye kom til - så vi er vi omsider klar med en fantastisk, synes vi selv, forestilling. 

I forestillingen møder vi pigen Frederikke der får en masse gode råd, til hvordan hendes hverdag i klassen kan blive bedre. 
Men hvilket råd virker? og skal man altid gøre som andre foreslår? 

Det kan du finde ud af hvis du kommer forbi Huset no 7 til november. 

Vi spiller d. 12-15. november 2020. 

 

Forårs produktion 

Hvad skal vi mon lave? 

Det ved vi ikke endnu... 
I foreningen gør vi meget ud af, at vores medlemmer har medbestemmelse i valg af forestillinger. På baggrund af en evaluering og ønsker til indhold, fx sang mere tekst eller dans, udvælger bestyrelsen forskellige titler til gennemlæsning. Andre gange er der skrevet helt nye stykker der passer til ønskerne. 

Da vi ikke kunne have vores 'normale' evaluering inden sommerferien (grundet Corona), vil det være en af de opgaver der ligger først for i den nye sæson. 

Som deltager i efterårs produktionen får du mulighed for at tilmelde dig forårsproduktionen før alle andre. 

I Splyf gør vi meget ud af, at der skal være plads til alle. Derfor vil der hver eneste år, være et projekt hvor alle kan være med uanset erfaring og ambitioner. 
Den eneste grænse vi har, er antal deltagere. 
 

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til et af projekterne eller Splyf generelt kan du som altid kontakte bestyrelsen på kontaktsplyf@gmail.com 

© Proudly created by Christina de Laurent with Wix.com. Teaterforeningen Splyf.